Informace k táboru 11. oddílu

Tábor už se nám blíží a moc se na Vás těšíme. Zde je krátké info ohledně tábora.

  1. Sraz 15:30 na parkovišti u Tesca, odjezd autobusu je v 16:00.
  2. Návrat ve 13:30 stejné místo.
  3. Zatím stále platí, aby děti měly nachystanou roušku do autobusu.
  4. Nezapomeňte prosím na dokumenty, které jste ještě neodevzdali jako je část přihlášky (většinou dotazník), posudek o zdravotní způsobilosti a prohlášení o bezinfekčnosti. Vaše osobní přítomnost je žádaná, abychom mohli popřípadě ještě něco doplnit či podepsat. 
  5. Doprava je zajištěna soukromým autobusem, velká zavazadla dětem budou odvezena až na tábořiště, děti půjdou kousek pěšky. Pokud se vašemu dítěti dělá zle v autobuse, nahlaste to zdravotnici u odjezdu. 
  6. Prosím pamatujte, že ty stany jsou klasické podlážkové a příliš rozměrná zavazadla se tam nevejdou. 

Dále prosíme, abyste náš tábor v jeho průběhu nenavštěvovali, pokud se nejedná o opravdu krizovou záležitost, letos na tom obzvláště trváme vzhledem k epidemiologické situaci. Pokud se jedná o nějakou obzvláště krizovou situaci prosím vždycky nám zavolejte – buď vůdci tábora (Eliška Birgusová) nebo její zástupkyni Atlantidě (Kateřina Večerková). Pro spojení s Vašimi dětmi používejte poštu, v případě nutnosti nám zavolejte. Případné sladkosti prosím dejte dětem do pytlíku (sáčku), který jim můžeme označit. Mobily nedoporučujeme a určitě nemůžeme zajistit jejich dobíjení.

Adresa na tábor:

Letní tábor přístavu Černý čáp Opava Rázová 351, 793 64

Děkujeme!

Eliška Birgusová (Zelí) a Kateřina Večerková (Atlantida)