Pod křídly Černého čápa

Vážení rodiče, milí příznivci, podporovatelé a kamarádi našeho Přístavu vodních skautů Černý čáp Opava!

Dovolte nám srdečně Vás pozvat na akci s názvem „Pod křídly Černého čápa“, kterou právě pro Vás v sobotu 5. 9. 2020 pořádá náš přístav.

I letos si připravil Přístav Černý čáp pro rodiče a jejich děti z řad našich členů, a také naše příznivce a kamarády, společné odpoledne vzájemného setkání a poznávání.

Budete mít možnost společně se svými dětmi okusit část aktivit a programu, které děti provádí na schůzkách či výpravách. Na vlastní kůži si vyzkoušíte vodácké aktivity u naší loděnice na řece Opavě. Zároveň budete mít jedinečnou možnost se blíže seznámit s vedoucími Vašich dětí a zeptat se na vše důležité, co Vás zajímá, a v průběhu roku jste se k těmto tématům nedostali. Také si připravte chuťové pohárky!

Čeká Vás ochutnávka skautingu v části nazvané “10 důvodů, proč být dospělým skautem” (provedou Vás Alex a Zelí).

Nebude chybět promítání fotografií a samozřejmě také společné posezení u podvečerního ohně s opékáním a zpíváním s přístavní kapelou. 

V případě nepříznivého počasí bude program přizpůsoben a přesunut do vnitřních prostor Skautského domu. Pouze pokud by panovalo velmi nepříznivé počasí, akce se konat nebude, o čemž bychom Vás informovali na stránkách www.pristavcernycap.cz.

Sraz rodičů a dětí je v 14:30 na Skautském domě, v 15:00 bude zahájen program Slavnostním nástupem všech zúčastněných rodičů i členů přístavu.

Na akci doporučujeme si vzít oblečení pro volný čas, případně boty do vody. Přijďte prosím včas, ať můžeme zajistit nákup správného počtu špekáčků k opékání 🙂

Máte-li ve svém okolí kluka či holku, kterou by mohla naše činnost zaujmout, a myslíte si, že by byl v našem přístavu jako doma, vezměte jej určitě s sebou.

Akce bude zakončena v 19:00.

Těšíme se na Vaši účast a společně strávené odpoledne

„Pod křídly Černého čápa“.